Satın Almak İçin Hemen Ara !

ivesgo
Güçlü Şifre Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler
24 Kasım 2022

/Dijital dünya, tehlikelerinin ele alınması gereken bir alandır. Güçlü bir parola oluşturmak bu açıdan çok önemlidir, ancak tek başına tehlikeden kaçınmak için yeterli değildir.

Devamını Oku
Web Sitesi Güvenliği Nasıl Sağlanır?
24 Kasım 2022

/Bir SSL sertifikasına anahtar denir ve özellikle kullanıcı ile web sitesi arasındaki bilgi alışverişini şifreler. Bu sertifikalar ile web sitesine girdiğiniz tüm bilgiler şifrelenecektir.

Devamını Oku
Anahtar Kelime Nedir?
24 Kasım 2022

/Anahtar kelimeler, İnternet kullanıcılarının aradıkları sayfalara, bilgilere veya ürünlere erişmek için arama motorlarında kullandıkları kelimelerdir.

Devamını Oku
Karekod Nedir?
24 Kasım 2022

/QR kodun anlamı nedir sorusunun cevabı, kare veya dikdörtgen uygulamasının içine yerleştirilen desenin işlevi ile açıklanıyor.

Devamını Oku
Sosyal Medya İle SEO Nasıl Yapılır?
24 Kasım 2022

/Günlük tekil ziyaretçi sayısı en fazla olan sitelerin sosyal medya platformları olduğunu hepimiz biliyoruz.

Devamını Oku
Bilgisayarda DNS Önbelleği Temizleme İşlemi Nasıl Yapılır?
23 Kasım 2022

/DNS önbelleği; bir bilgisayarın İnternet bağlantısı sırasında servis sağlayıcılardan aldığı DNS adres verilerini depolamak için kullanılan bölgenin adıdır.

Devamını Oku
E-Ticaret de Marka Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler
23 Kasım 2022

/E-ticarette sağlam bir marka oluşturarak, pazarlama çabalarınızın etkilerini en üst düzeye çıkarır ve kazançlı satışlar çekersiniz.

Devamını Oku
KVKK Uyumlu Web Sitesi Nedir?
23 Kasım 2022

/Web sitelerinde tüm kişisel veriler korunmaktadır. KVKK Kanununa göre verilerin, onu elinde bulunduran kişi ve kurumlardan korunmasını sağlayan bir kanundur.

Devamını Oku
Teklif Al