Satın Almak İçin Hemen Ara !

ivesgo
Web Tasarım Bursa
15 Eylül 2017

/Bursa ilinde yaptığımız web tasarım çalışmalarını yakından incelemek ister misiniz ?

Devamını Oku
Hazır Web Tasarım Avantajları Nedir?
13 Ağustos 2017

/Bir siteye ihtiyacınız var ama fazla ücret ödemek istemiyor musunuz? O zaman hazır web tasarım avantajlarımızı sizler için yayınlıyoruz.

Devamını Oku
Web Sitesi Tasarım Ücretleri Ne Kadar?
12 Ağustos 2017

/Günümüzde web sitesi fiyatları oldukça farklılık gösterebilmektedir. Bunun başlıca sebeplerinden biri olarak kullanılan hazır yazılım ile özel yazılım arasındaki farklardır. Gelin bu farkları sizlere detaylı olarak inceleyelim.

Devamını Oku
Anlık Arama Sonuçları Kalkıyor
12 Ağustos 2017

/Google aldığı karar ile artık arama yaparken otomatik olarak arama yapılmasını devre dışı bırakıyor. İlk çıktığında alışamadığımız şimdide vazgeçmek istemediğimiz özelliğe elveda diyoruz.

Devamını Oku
Youtube Editörü Kalkıyor
12 Ağustos 2017

/Kullanıcıların pek tercih etmemesi sonucunda youtube aldığı karar ile youtube video düzenleyicisini devre dışı bırakacağını bildirdi.

Devamını Oku
İnstagrama Yeni Katılan Apple !
12 Ağustos 2017

/Yanlış duymadınız, Apple 07.08.2017 tarihi itibariyle instagram profilini oluşturdu. Profil daha çok reklamlardan bildiğimiz "iPhone ile çekildi" paylaşımlarından oluşuyor.

Devamını Oku
Elektrikli Araç Fiyatları Düşüyor !
12 Ağustos 2017

/Geleceğimizin elektrikli araçları daha da yaygınlaştırılması için fiyatları oldukça makul seviyelere indirildi. %30a varan 0 emisyonlu araçlar sahiplerini bekliyor.

Devamını Oku
iPhone 8 Hangi Renklerde Olacak ?
12 Ağustos 2017

/Merakla beklenen iPhone 8 modeli için şimdiden internette bir çok resim sızdırılmış durumlarda bunlardan en ilginç olanı ise renkleri...

Devamını Oku
Teklif Al